Logo
info@promedijek.cz
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. INFORMACE PRO ZÁKAZNÍKY
  3. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů e-shopu zdravotnické potřeby promedijek.cz

Společnost PROMEDIJEK s.r.o., se sídlem Hněvkovského 1377/4, 149 00, Praha 4, IČ 04995040, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 256754 (dále jen „Prodávající“ nebo „Správce“) zpracovává osobní údaje ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů - dále jen „Nařízení“).

  • Osobní údaje jsou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem a jsou plně zabezpečeny proti zneužití.
  • Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.
  • Správce nemá osobu tzv. pověřence.
  • Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@promedijek.cz.

Správce zpracovává následující osobní údaje: 

  Pro účely objednání zboží:  

  1. jméno, příjmení
  2. e-mailovou adresu
  3. telefonní číslo
  4. dodací adresu
  5. fakturační adresu/sídlo
  • Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.
  • Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.
  • Na e-mailovou adresu mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.
  • Zpracování osobních údajů je prováděno společností PROMEDIJEK s.r.o., tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel dopravních služeb WE|DO CZ s.r.o., se sídlem Pražská 180, 250 66 Zdiby. 
    • Poskytovatel účetního a daňového servisu Precedens s.r.o., se sídlem Křišťanova 19/1788, 130 00, Praha 3.
    • Poskytovatel služby platební brány ComGate Payments, a.s., se sídlem Gočárova třída 1754/48b, Hradec Králové, PSČ 50002,  IČO: 27924505, DIČ: CZ27924505.

  Pro účely zřízení a vedení uživatelského účtu:  

  1. jméno, příjmení
  2. e-mailovou adresu
  3. telefonní číslo
  4. dodací adresu
  5. fakturační adresu/sídlo
  6. historii objednávek
  • Výše uvedené osobní údaje, za účelem zřízení a administrace uživatelského účtu a nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku, jsou zpracovávány Správcem osobních údajů a dále je zpracovávají také zpracovatelé:
    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., se sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  • Souhlas pro zpracování udělujete na dobu 3 let, kdy při každém přihlášení do uživatelského účtu dochází k prodloužení této lhůty opět na 3 roky. Svůj souhlas se zpracováním můžete žádostí vzít kdykoliv zpět a Váš účet bude zcela odstraněn včetně s ním spojených osobních údajů.
  • Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@promedijek.cz.

  Pro účely zaslání dotazníku spokojenosti s nákupem  

  1. e-mailovou adresu
  2. informace o objednaném zboží
  • Produkty společnosti PROMEDIJEK s.r.o. můžete také nalézt na srovnávači zboží Zboží.cz. Společnost provozující srovnávač zboží Zboží.cz. následně odesílá jménem našeho e-shopu promedijek.cz dotazník spokojenosti, který slouží k vytvoření objektivního hodnocení kvality našich služeb a vypovídá o naší důvěryhodnosti pro potencionální zákazníky.
  • Souhlas udělujete na zpracování zmíněných osobních údajů po dobu 90 dní a ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:
    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam.cz, a.s., sídlem Praha 5 - Smíchov, Radlická 3294/10, PSČ: 15000, IČO: 26168685, DIČ: CZ26168685

  • Svůj souhlas jste oprávněni kdykoliv vzít zpět zrušením souhlasu v zaslaném dotazníku, nebo pomocí žádosti adresované přímo Správci na emailové adrese info@promedijek.cz.

  Soubory cookies  

  • Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky oblibenakosmetika.cz, pracuje na této webové stránce se soubory cookies. Sběr cookies je považováno za zpracování osobních údajů.
  • Udělit souhlas se zpracováním lze povolením jednotlivých skupin cookies prostřednictvím cookies lišty na našem webu, která se vám objeví při prvním příchodu a dalších vhodných situacích. 

Technické cookies

Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webové stránky a všech funkcí, které nabízí a nemohou být vypnuty bez zablokování funkcí stránky. Jsou z tohoto důvodu aktivní vždy.

  • Ke zpracování těchto technických cookies Správce využívá tyto Zpracovatele:  
    • Poskytovatele služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

Analytické cookies

Analytické cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a našich reklamních kampaní. Jejich pomocí určujeme počet návštěv a zdroje návštěv našich internetových stránek. Data získaná pomocí těchto cookies zpracováváme anonymně a souhrnně, bez použití identifikátorů, které ukazují na konkrétní uživatelé našeho webu. 

  • Souhlas udělujete na zpracování zmíněných osobních údajů po dobu 90 dní a ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:  
    • Poskytovatele služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Preferenční cookies

Preferenční cookies umožňují, aby si webová stránka zapamatovala informace, které mění, jak se webová stránka chová nebo jak vypadá. Je to například Vámi preferovaný jazyk, měna, oblíbené nebo naposledy prohlížené produkty apod. 

  • Souhlas udělujete na zpracování zmíněných osobních údajů po dobu 90 dní a ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:   
    • Poskytovatele služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

Marketingové cookies

Marketingové cookies používáme my nebo naši partneři, abychom Vám dokázali zobrazit co nejrelevantnější obsah nebo reklamy jak na našich stránkách, tak na stránkách třetích subjektů. Tímto profilováním zpravidla není možná bezprostřední identifikace Vaší osoby, protože jsou používány pouze pseudonymizované údaje.

  • Souhlas udělujete na zpracování zmíněných osobních údajů po dobu 90 dní a ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele
    • Poskytovatele služby Sklik, provozované společností Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5 – Smíchov
  1.  

  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení GDPR máte právo:  

  • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
  • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, který vykonává dozor nad oblastí osobních údajů.

PROMEDIJEK.cz na Firmy.cz

 

Možnost zaplatit online

 

Objednané zboží si můžete vyzvednout osobně v naší provozovně

Markušova 1634/6
149 00, Praha 11

Provozovna PROMEDIJEK s.r.o.

Kontakt
Logo
ZDRAVOTNICKÉ POTŘEBY
© PROMEDIJEK s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz