Při nákupu nad 1500,- Kč vč. DPH bez dopravného od nás k nákupu získáte ZDARMA 2ks respirátoru FFP2 General Public - vítěze testu  A DOST! na Seznam TV.

AKCE PLATÍ D 30.4.2021 NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB

Logo
info@promedijek.cz
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
👁 Aktuality
31.03.2021
Ukončení výroby sériových zdravotnických prostředků Ergon
K 31.3.2021 ERGON a.s. ukončil výrobu sériových zdravotnických prostředků. Některé z produktů lze ještě zakoupit na našem e-shopu, avšak po vyprodán... číst celé
14.02.2021
Nové logo, nový název
Náš e-shop má nové logo a novou e-mailovou a internetovou adresu. Až na pár úprav barevného provedení, vše ostatní zůstává nezměněno. číst celé
Zobrazit všechny aktuality

 

Zbozi.cz

   Děkujeme Vám předem, že nákup následně ohodnotíte.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti 

 

Produkty společnosti PROMEDIJEK s.r.o. můžete také nalézt ve srovnávači zboží portálu Zbozi.cz. Společnost provozující srovnávač zboží Zbozi.cz, následně odesílá jménem našeho e-shopu promedijek.cz dotazník spokojenosti, který slouží k vytvoření objektivního hodnocení kvality našich služeb a vypovídá o naší důvěryhodnosti pro potencionální zákazníky.

 

Udělujete tímto souhlas společnosti PROMEDIJEK s.r.o., se sídlem Hněvkovského 1377/4, 149 00, Praha 4, IČ 04995040, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 256754 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  • emailovou adresu

  • informace o zakoupeném zboží

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

  • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti

 

  Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

 

  • zaslání dotazníku pro zjištění zákaznické spokojenosti s nákupem

  • hodnocení zboží zakoupeném v e-shopu

 

  Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

 

  • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam.cz, a.s., sídlem Praha 5 - Smíchov, Radlická 3294/10, PSČ: 15000, IČO: 26168685, DIČ: CZ26168685

 

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části našeho webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat.

Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zbozi.cz.

 

  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

 

  • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti

  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

  • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

  • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

  • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

  • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

© PROMEDIJEK s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.