Při nákupu nad 1500,- Kč vč. DPH bez dopravného od nás k nákupu získáte ZDARMA 2ks respirátoru FFP2 General Public - vítěze testu  A DOST! na Seznam TV.

AKCE PLATÍ D 30.4.2021 NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB

Logo
info@promedijek.cz
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
👁 Aktuality
31.03.2021
Ukončení výroby sériových zdravotnických prostředků Ergon
K 31.3.2021 ERGON a.s. ukončil výrobu sériových zdravotnických prostředků. Některé z produktů lze ještě zakoupit na našem e-shopu, avšak po vyprodán... číst celé
14.02.2021
Nové logo, nový název
Náš e-shop má nové logo a novou e-mailovou a internetovou adresu. Až na pár úprav barevného provedení, vše ostatní zůstává nezměněno. číst celé
Zobrazit všechny aktuality

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely odeslání kontaktního formuláře

 

  1. Udělujete tímto souhlas společnosti PROMEDIJEK s.r.o., se sídlem Hněvkovského 1377/4, 149 00, Praha 4, IČ 04995040, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 256754 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávala následující osobní údaje:

    • e-mailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání odpovědi na Váš dotaz 
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • odpovědi na Váš dotaz zaslaný prostřednictvím kontaktního formuláře
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno společností PROMEDIJEK s.r.o., tedy správcem osobních údajů.

  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

     

© PROMEDIJEK s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.