Logo
info@promedijek.cz
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Informace
16.06.2022
Produkty z e-shopu Oblíbená kosmetika nyní naleznete zde
Přesunuli jsme náš druhý e-shop Oblíbená kosmetika.cz na tento web.    Nyní najdete tyto produkty v kategorii MANIKÚRA | PEDIKÚRA a v kategorii KOSM... číst celé
👁
Blog
Proč si pořídit protiroztočové lůžkoviny?
30.07.2022 Články, rady
Proč si pořídit protiroztočové lůžkoviny?
Protože použitý materiál lůžkovin nanoSPACE je nejen prodyšný, příjemný na dotek a měkoučký, ale především obsahuje Nanotkaninu, která zabraňuje shrom... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely odeslání kontaktního formuláře
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely odeslání kontaktního formuláře

Udělujete tímto souhlas společnosti PROMEDIJEK s.r.o., se sídlem Hněvkovského 1377/4, 149 00, Praha 4, IČ 04995040, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 256754 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovávala následující osobní údaje:

  • e-mailovou adresu

Souhlas udělujete na zpracování výše uvedených osobních údajů po dobu 60 dní a to za účelem:

  • zaslání odpovědi na Váš dotaz, zaslaný prostřednictvím kontaktního formuláře

Zpracování osobních údajů je prováděno společností PROMEDIJEK s.r.o., tedy správcem osobních údajů.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:  

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,

  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,

  • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,

  • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,

  • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,

  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

 

PROMEDIJEK.cz na Firmy.cz

 

Možnost zaplatit online

 

Objednané zboží si můžete vyzvednout osobně v naší provozovně

Markušova 1634/6
149 00, Praha 11

Provozovna PROMEDIJEK s.r.o.

Kontakt
Logo
ZDRAVOTNICKÉ POTŘEBY
© PROMEDIJEK s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz